انواع پاورپوینت های آماده در تمام رشته ها و شاخه های علمی و غیرعلمی
دسته بندی محصولات
آخرین محصولات فروشگاه
محبوبترین محصولات

اطلاعیه فروشگاه

در صورت بروز هرگونه سوال یا مشکل و یا نیاز به راهنمایی، از طریق تلگرام یا پیامک به شماره همراه زیر اطلاع دهید، ما در سریعترین زمان پاسخگو خواهیم بود: 09141594468

دانلود پاورپوینت مهمترین مشکلات و چالشهای تغذیه کشور - 17 اسلاید

دانلود پاورپوینت مهمترین مشکلات و چالشهای تغذیه کشور - 17 اسلاید         • برآوردها نشان مي‌دهد كه تا سال 2020 براي تامين نياز غذايي مردم بايستي ميزان توليد سالانه غلات 40% افزايش يابد. به‌عبارت ديگر بايداز 1/773ميليارد تن در سال 1993 به 5/2 ميليارد تن وحتی به چهار میلیارد تن در سال 2020 برسد تا جوابگوي افزايش جمعيت جهاني باشدو اين درحالي است كه بايد 85% افزايش توليد غلات در كشورهاي در حال توسعه اتفاق بيفتد متن فوق فقط یک اسل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده - 23 اسلاید

دانلود پاورپوینت مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده - 23 اسلاید         } 5-سيگارموجب شل شدن دريچه تحتانی مری میشود،ازمصرف آن بشدت پرهيزکنيد .   6-بلافاصله پس ازغذاخوردن درازنکشندوبه هنگام خواب نیزشانه هاوسربالاترازبدن قراربگیرد. 7-3ساعت قبل ازاستراحت مصرف غذا کم یا حذف شود(مخصوصا گوشت یا پنیر که حاوی پروتئین وچربی است ). 8- وقتي که نشسته ايد،ازخم شدن به جلوحتي المقدورخودداري کنيد 9 - قبل ازسیرشدن دست ازغذاخوردن بکشید. متن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي - 80 اسلاید

دانلود پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي - 80 اسلاید       nشرايط و فاكتورهاي موثر روي ميكروارگانيسم ها براي ميكروبيولوژيست های مواد غذايي داراي اهميت است . nشرايط مساعد رشد براي شمارش و تشخيص ، تخمير و توليد پروتئين هاي تك سلولي (single cell protein) و شرايط نامساعد رشد براي حفظ و نگهداري مواد غذايي ضروريست . n شرايط محيطي در محصولات غذايي در حال تغيير است . n واكنشهاي حاصله توسط سيستم آنزيمي به طور طبيعي در بعضي مواد غذايي موجب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت ريزمغذي ها چه هستند - 40 اسلاید

دانلود پاورپوینت ريزمغذي ها چه هستند - 40 اسلاید       nريزمغذيها شامل‌ ويتامين‌ و املاح‌مي‌باشند كه‌ در مقايسه‌ با كربوهيدراتها،پروتئين‌ها و چربي‌ها به‌ مقادير جزئي‌براي‌ فرآيندهاي‌ متابوليكي‌ بدن‌ضروري‌ هستند. بدن انسان برای انجام فعالیت های حیاتی به مقدار اندکی ویتامین ها و املاح نیاز دارد. کمبود این مواد که به آنها ریز مغذی می گویند عوارض زیادی را برای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان - 35 اسلاید

دانلود پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان - 35 اسلاید         —2- اختلال در جذب فلزات دو ظرفیتی : —  مهمترین این فلزات کلسیم ، فسفر و آهن می باشند که دو فلز اول در ابتدای روده ها جذب می گردند این جذب در PH حدود 2 الی 7 و بعد از تبدیل شدن به کلرورفسفات اسیدکلسیم در شیره معده ، در روده ها جذب می گردند حال در اثر افزایش PH ترکیبات حاصله به حالت نامحلول در آمده جذب آنها مختل می گردد . اختلال طولانی جذب کلسیم و فسفر در نتیجه کمب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت اپیدمیولوژی بالینی, اسهال های حاد و مسمومیت های غذایی - 125 اسلاید

دانلود پاورپوینت اپیدمیولوژی بالینی, اسهال های حاد و مسمومیت های غذایی - 125 اسلاید             اسهال ها از علل عمـده بيماري و مرگ ،به ويژه در بين كــودكان كشور هاي در حـــــال توسعـــه هستند. هنوز سالانه 1.3 بيليون مورد كودك زير 5 سال در جهان مبتلا به اسهال مي شوند كه 3200000 نفــر آنها مي ميرند! به طور متوسط هــــر كودك زير 5 سال، 3.3 بار در سال دچار اسهال مي شود. متن فوق تنها یک اسلاید از پاورپوینت مورد نظر است؛ برای دانلود کل پاورپوی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانود پاورپوینت آلودگی های محیطی در مواد غذائی- 29اسلاید

دانود پاورپوینت آلودگی های محیطی در مواد غذائی-  29اسلاید             •آلودگی به عنوان ورود و اضافه شدن عوامل بیماری زا و نامطلوب به مواد خوردنی است. •به کاهش کیفیت و یا غیر قابل مصرف شدن مواد غذایی منجر می گردد. •پیامد آن غالبا پیدایش شرایطی در ماده غذایی است که مصرف آن خواه در کوتاه مدت و خواه درصورت تداوم مصرف، آثار نامطلوبی بر سلامت انسان می گذارد. متن فوق تنها یک اسلاید از پاورپوینت مورد نظر است؛ برای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت آهن وآهن ياري در دختران دبيرستاني - 30 اسلاید

دانلود پاورپوینت آهن وآهن ياري در دختران دبيرستاني - 30 اسلاید             vآهن يك ماده مغذي مورد نياز براي ادامه حيات است. v vآهن اساسي ترين ماده اوليه  براي ساختن گلبولهاي قرمز خون مي باشد. v vبراي ساخته شدن گلبولهاي قرمز خون بدن به مواد مغذي مختلفي مثل آهن  ، اسيد فوليك ، ويتامين  ب 6 ، ويتامين ب 12 ، ويتامين ث وپروتئين نياز دارد  كه بايد از طريق غذايي روزانه تامين مي شود. v vنقش گلبول قرمز خون انتقال ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت آهن مورد نیاز بدن - 16 اسلاید

دانلود پاورپوینت آهن مورد نیاز بدن - 16 اسلاید             دریافت آهن کمتر از میزان mg ١٢ در روز زنان را در معرض خطر کمبود آهن وکم خونی ناشی از فقر آهن قرار می دهد. در امریکا غذاهائی که به میزان زیادی دریافت آهن را در جمعیتشان افزوده است عبارتند از : غلات, آرد, نان آماده به مصرف غنی شده با آهن, کیک شیرینی, دونات, ماکارونی, گوشت گاو, لوبیا های خشک, عدس و ماکیان. § غلات از غذاهای عمده ئ تامین کننده ی آهن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت نان - 27 اسلاید

دانلود پاورپوینت نان  - 27 اسلاید           مقدمه نان به عنوان يكي از مهمترين منابع تغذيه اي مردم كشور ، نقش بسزايي در تامين انرژي ، پروتئين و املاح ضروري بدن دارد و به همين جهت بهداشت و سلامت نان در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه از اهميت ويژه اي برخوردار مي باشد بنحوي كه با مصرف متوسط روزانه 300 گرم نان ، حدود 50% پروتئين ، 60% تيامين و نياسين ، حدود 40% كلسيم و حدود 80% آهن مورد نياز بدن يك فرد بزرگسال تامين ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت 9 ماده خوراکی که هوش را از بین می برد - 12 اسلاید

دانلود پاورپوینت 9 ماده خوراکی که هوش را از بین می برد - 12 اسلاید           1- تنقلات غیرطبیعی: برگرها، سرخ‌کردنی‌ها و چیزهایی شبیه آن ما را دچار وسوسه ‌می‌کند، اما خوردن این مواد غذایی باعث انباشته‌شدن چربی‌ها ‌می‌شود. مصرف نامحدود این دسته از خوردنی‌ها مانع تولید «دوپامین» می‌شود که ماده شیمیایی «شادی» در بدن ما است و کاهش آن علایمی را به وجود می‌آورد که با ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت نقش مکمل یاری در سلامت دانش آموزان - 32 اسلاید

دانلود پاورپوینت نقش مکمل یاری در سلامت دانش آموزان - 32 اسلاید               } دانش آموزان آينده سازان جامعه و عامل پيشرفت اجتماعی و اقتصادی كشور هستند. } مراقبت و پيگيری مستمر حفظ و ارتقاء سلامتی آنها امری اجتناب ناپذير است. } تغذيه متعادل و کافی برنامه غذايی با شرایط دانش آموزان يكی از عوامل لازم برای حفظ سلامتی كودكان می باشد. } اطلاع يافتن از وضعیت تغذيه دانش آموزان سبب برنامه ريزی بهتر سياستگذاری های بهداشتی خو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت نقش ويتامين ها در افزايش عملكرد ورزشكاران - 20 اسلاید

دانلود پاورپوینت نقش ويتامين ها در افزايش عملكرد ورزشكاران - 20 اسلاید           1-پرش عمودي ! كه در زنان بسكتباليست نشان داده شده است يك نكته مهم :مطالعات نشان داده است كه 75% فوتباليستها و 17% زنان ورزشكار از رژيمي استفاده مي كنند كه فاقد مقادير لازم ويتامين A  مي باشد . 2- ورزشهائي با مدت كوتاه و شدت زياد :مثلاً كشتي گيران كه رژيم آنها داراي كمبود ويتامين AوCو گروه B مانند تيامين –ريبوفلاوين و نياسين است . 3- كاهش وزن قبل ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت کارکردهای اختصاصی تغذیه در بلایا و فوریت ها - 29 اسلاید

دانلود پاورپوینت کارکردهای اختصاصی تغذیه در بلایا و فوریت ها - 29 اسلاید     سابقه برنامه هاي مديريت تغذيه در بحران   ¢ ا ز دهه 1370 عضویت در کمیته مدیریت بحران ¢ تقویت برنامه با زلزله شهرستان بم سال 1382 ¢ برگزاری كارگاه آموزشي در 1384 ( يونيسف و مرکز آسیایی آمادگی در مقابل بلایا ) ¢ برگزاری كارگاه آموزشي درسال 1388 ¢ برگزاری كارگاه آموزشي درسال 1391 ¢ ويرايش اول برنامه ملی عملیات پاسخ بهداشت عمومی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت کاهش و افزایش وزن - 31 اسلاید

دانلود پاورپوینت کاهش و افزایش وزن - 31 اسلاید           استفاده از استروئیدها زندگی فرد و موقعیت ورزشی وی را به خطر می اندازد و عوارض بسیاری در پی دارد.   .1تجمع بافت چربی .2ژنیکوماستی .3آسیب کلیه ها و کبد .4بیماری های قلبی عروقی .5.... برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت کم خونی ناشی فقر آهن و سایر کم خونی های تغذیه ایی - 59 اسلاید

دانلود پاورپوینت کم خونی ناشی فقر آهن و سایر کم خونی های تغذیه ایی - 59 اسلاید           •کمبود آهن شایع ترین اختلال تغذیه ایی در دنیا •5-4 بیلیون نفر در دنیا (80-66%)  کمبود آهن •2 بیلیون نفر (بیش از 30%) کم خون که به طور عمده ناشی از کمبود آهن است برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت غنی سازی آرد با آهن برای پیشگیری از کم خونی - 29 اسلاید

دانلود پاورپوینت غنی سازی آرد با آهن برای پیشگیری از کم خونی - 29 اسلاید           آهن اولین بار در سال 1713 ، به عنوان یکی از اجزای تشکیل دهنده بافت بدن شناخته شد.   آهن 0.005 درصد از وزن بدن :  2.3 گرم (زن ها) تا 3.5 گرم(مردها) آهن ذخیره: حداكثر 1گرم آهن دريافتي از غذا: 11 تا 15 ميلي گرم در روز  ميزان جذب آهن: 6 تا 12 درصد ( حداكثر 1.3 ميلي گرم در روز) اتلاف آهن: 1.3 ميلي گرم در روز (زن ها) و 0.9 ميلي گرم در روز(مردها ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت مدیریت ریسک های ایمنی غذا - 23 اسلاید

دانلود پاورپوینت مدیریت ریسک های ایمنی غذا - 23 اسلاید           •ﺑﺮﻗﺮﺍﺭی ﺳﻴﺴﺘﻢHACCP ، ﻫﻤﺎﻧﻨﺪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻫﺮﺳﺎﺧﺘﺎﺭﺟﺪ ﯾﺪ ، ﻣﺴﺘﻠﺰﻡ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬﺍﺭی  ﻭ ﻣﺘﺤﻤﻞ ﺷﺪﻥ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺑﺎﻻﺗﻮﺳﻂ مراکزﺍﺳﺖ. ﻋﻠﻴﺮﻏﻢ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ، ﻧﮕﺮﺵ ﻣﺪﯾﺮﺍﻥ مراکز ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺑﻪ ﻟﺰﻭﻡ  ﻭﺟﻮﺩﻋﺎﯾﺪﺍﺕ ﻭ ﻣﺰﺍﯾﺎی ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺍﯾﻦ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﺩﺭ ﺭﻭﻧﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ، ﺍﻧﮕﻴﺰﻩ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﺍﯾﻦ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﻗﻮﺕ ﺑﺨﺸﻴﺪﻩبرخی از هزینه های رایج  به شرح ذیل است: • •ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻛﺎﺭﻛﻨﺎﻥ ﺩﺭﺣﻴﻦ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت غنی سازی آرد با آهن برای پیشگیری از کم خونی - 28 اسلاید

دانلود پاورپوینت غنی سازی آرد با آهن برای پیشگیری از کم خونی - 28 اسلاید           آهن اولین بار در سال 1713 ، به عنوان یکی از اجزای تشکیل دهنده بافت بدن شناخته شد.   آهن 0.005 درصد از وزن بدن :  2.3 گرم (زن ها) تا 3.5 گرم(مردها) آهن ذخیره: حداكثر 1گرم آهن دريافتي از غذا: 11 تا 15 ميلي گرم در روز  ميزان جذب آهن: 6 تا 12 درصد ( حداكثر 1.3 ميلي گرم در روز) اتلاف آهن: 1.3 ميلي گرم در روز (زن ها) و 0.9 ميلي گرم در روز(مردها) ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت کربوهیدراتها - 40 اسلاید

دانلود پاورپوینت کربوهیدراتها - 40 اسلاید           مونوساکاریدها: قندهای ساده با چندین گروه OH. بر اساس تعداد کربن به تریوز، تتروز، پنتوز، هگزوز ... دی ساکاریدها: از دو مونوساکارید که به صورت کوالان به هم متصل شده اند ساخته شده اند. الیگوساکاریدها: تعداد محدودی مونوساکارید که به صورت کوالان به هم متصل شده اند ساخته شده اند. پلی ساکاریدها: پلی مری از واحدهای مونوساکاریدی، بیش از 10 واحد برای دانلود کل پاورپوین ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت روغن ها و چربی ها - 13 اسلاید

دانلود پاورپوینت روغن ها و چربی ها - 13 اسلاید           نقش چربیها و روغنها در بدن : 1- مهمترین منبع تولید انرپی در بدن هستند 2- حاوی برخی اسیدهای چرب غیراشباع هستند که برای بدن ضروری اند. 3- حاوی ویتامینهای محلول در چربی می باشند ( ویتامینهای A,D,E,K) 4- وجود آنها در غذا باعث خوشمزه شدن و برانگیختن اشتها می شود. برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت تغذيه در سنين مدرسه - 52 اسلاید

دانلود پاورپوینت تغذيه در سنين مدرسه - 52 اسلاید           •در شرايط ناشتايي كوتاه مدت مكانيسم هموستاتيك گلوكز خون را در سطحي ثابت نگهداري مي كندكه بر عملكرد مغز لطمه وارد نشود ولي اگر مدت ناشتايي طولاني مدت باشد نگهداري قند خون در سطحي كه مغز قادر به فعاليت طبيعي خود باشد دشوارتر ويادگيري وتمركز حواس مختل مي شود •نخوردن صبحانه در صورتيكه تداوم يابد وتبديل به عادت شود علاوه بر عوارض فوق موجب كمبود دريافت مواد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت آنزيم ها - 76 اسلاید

دانلود پاورپوینت آنزيم ها - 76 اسلاید           ترکيباتي پروتئيني هستند که به عنوان بيوکاتاليزور  برخي از واکنشهاي خاص بيو شيميايي بخش کوچکي از مواد غذايي را تشکيل مي دهند  و ممکن است باعث ايجاد اثرات مطلوب يا نامطلوب در ماده غذايي شوند   اين مواد با کاهش انرژي اکتيواسيون  باعث افزايش سرعت واکنش شده  و ممکن است پروتئين ساده بوده و يا داراي کوفاکتور هايي ازجمله حاوي يونهاي فلزي باش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت افزودنیهای غذایی - 100 اسلاید

دانلود پاورپوینت افزودنیهای غذایی - 100 اسلاید           •تعریف: هر ماده  ای که در تولید، فرایند ، تیمار ، بسته بندی ، حمل و نقل و یا ذخیره سازی به غذا اضافه شود را جزء مواد افزودنی در نظر می گیرند. •مواد افزودنی به دو دسته کلی تقسیم می شوند: الف- افزودنیهای مستقیم (Direct) یاعمدی(Intentional additives): مواد شیمیایی که برای هدف خاص به غذا اضافه شده اند. این مواد تحت نظارت سختگیرانه دولتی هستند. ب: اف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت تغذیه مادران باردار و شیرده - 84 اسلاید

دانلود پاورپوینت تغذیه مادران باردار و شیرده - 84 اسلاید           Øرعایت تنوع و تعادل در مصرف مواد غذایی Øتنوع: اطمینان از مصرف همه گروه های اصلی غذایی ( نان وغلات، میوه و سبزی، شیر و لبنیات، گوشت و تخم مرغ و حبوبات و مغزدانه ها) Øتعادل: مصرف مقادیر کافی از هر گروه (در هر گروه غذایی مواد غذایی با ارزش تقریبا یکسان قرار دارند ومی توان از یکی به جای دیگری استفاده کرد) برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان - 32 اسلاید

دانلود پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان - 32 اسلاید           Øسرطان ها غالبا ناشی از تکثیر کنترل نشده بافت ها هستند.   Øسرطان عمدتا در نتیجه قرار گرفتن فرد در معرض عوامل سرطان زا ایجاد می شود. Øشیوه زندگی ،استعمال دخانیات،رژیم غذایی و فعالیت بدنی نقش مهمتری را نسبت به عوامل ژنتیکی در ایجاد سرطان به عهده دارند.     Øسرطان های شایع در کشورهای توسعه یافته شامل:   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت مواد غذایی و گروه های غذایی - 28 اسلاید

دانلود پاورپوینت مواد غذایی و گروه های غذایی - 28 اسلاید         uتغذیه صحیح يعني خوردن و دریافت مقدار لازم و کافی از هردسته مواد غذایی uتوجه به متفاوت بودن نیاز های تغذیه ای در افراد مختلف uعوامل موثر بر اين تفاوت ها: سن ، جنس ، میزان فعالیت فرد ، شرایط محیطی و سلامت یا بیماری uتعيين و تامين نیازهای تغذیه ای متناسب با شرايط فردي برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی - 35 اسلاید

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی - 35 اسلاید           nدر بین انواع روشهای نگهداری موادغذایی ، استفاده از گرما از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و از دیرباز مورد استفاده قرار گرفته است. اثر حرارتی در جلوگیری از سه نوع فساد میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی مؤثر می باشد. در رابطه با فساد میکروبی ، از بین بردن میکروارگانیسم های بیماریزا در اثر حرارت دادن و بعد از آن بسته بندی می شوند. nپاستوریزاسیون و استریلیزاسیون نیز دو روش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت آلاينده هاي موادغذائي - 115 اسلاید

دانلود پاورپوینت آلاينده هاي موادغذائي - 115 اسلاید           ترکیبات الاینده بطور خواسته ویا ناخواسته از محیط وارد مواد غذایی میشوند.   این ترکیبات وارد زنجیره غذایی موجودات زنده شده ودر نهایت سلامت انها را به خطر می اندازد و به همین دلیل به انها الاینده گوییم.   این الاینده ها از منابع مختلفی وارد زنجیره غذایی میشوند که مهمترین انها عبارتند از:   1- الاینده های حاصل از سوختهای فسیلی – ازمایشات ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت سلامت غذا - 23 اسلاید

دانلود پاورپوینت سلامت غذا - 23 اسلاید           >هزینه هر مورد اسهال کودکان را ( که شامل هزینه های مربوط به مرگ و میر احتمالی نیز می شده ) 50 دلار و هزینه کل آنها در سطح جهانی بالغ به 50 میلیارد دلار برآورد نموده است . >77 درصد مسمومیت های غذایی از منبع مواد غذایی عرضه شده در سرویسهای عمومی و رستورانها >20 درصد مسمومیت های غذایی از منبع منازل >3 درصد مسمومیت های غذایی از منبع مواد غذایی تجارتی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی و نقش محرکهای پس از برداشت - 16 اسلاید

دانلود پاورپوینت تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی و نقش محرکهای پس از برداشت - 16 اسلاید           فیتوکمیکالها بر اساس ساختار شیمیایی و عملکرد فیزیولوژی گروه بندی شده اند و شامل: کاروتنوئیدها - ترکیبات فنولی - گلوکوزینولیتها - ساپونین ها - سولفیدها - فیتوسترولها - فیتواستروژنها - منوترپن ها و آنزیمهای بازدارنده می باشند. برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت خواص میوه های عجیب - 7 اسلاید

دانلود پاورپوینت خواص میوه های عجیب - 7 اسلاید         میوه اژدها  (دراگون)بومی مکزیک و امریکای مرکزی و جنوبی است و در ضمن در کشورهای اسیای جنوب شرقی همچون ویتنام،تایوان ، جنوب چین ،جزیره اکیناوا (ژاپن) فیلیپین و مالزی هم کشت می‌شود. میوه اژدها تنها در شب شکوفه می‌کند؛ شکوفه‌های آن بزرگ و سفید هستند و معمولاً «گل شب» یا «ملکه شب» نامیده می‌شوند. برای دانلود کل پاور ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت كنترل وعده هاي غذايي براي كاهش وزن - 7 اسلاید

دانلود پاورپوینت كنترل وعده هاي غذايي براي كاهش وزن - 7 اسلاید         •تعادل غذايي روزانه و آگاهي از اندازه واحدهاي غذايي به كنترل تغذيه شما كمك مي نمايد مثلا يك واحد ماكاروني پخته شده به اندازه 2/1 فنجان، معادل يك قاشق بستني است.      اندازه يك واحد توصيه شده براي برخي غلات شامل: •ماكاروني پخته شده               2/1 فنجان •نان گندم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت آشنایی با افزودنیهای غذایی - 42 اسلاید

دانلود پاورپوینت  آشنایی با افزودنیهای غذایی - 42 اسلاید           •باعث کاهش اتلاف موادغذایی و ایجاد ضایعات می گردند. •نقش خود را به خوبی ایفا نمایند. •برای پوشاندن عیب محصول به کار نرود. •باعث کاهش ارزش غذایی محصول نشود. •درحالتی که با رعایت بهداشت نقش آن ها ایفا شود، به کار نروند. •روش شیمیایی یا دستگاهی برای اندازه گیری آن ها موجود باشد. برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت هرم غذایی - 32 اسلاید

دانلود پاورپوینت هرم غذایی - 32 اسلاید         هرم غذایی یک طرح کلی از الگوی غذایی روزانه و شامل تمام موادی است که در یک شبانه روز مورد نیاز انسان است. به این ترتیب که قاعده هرم ، موادی قرار دارند که نیاز بدن به آنها بیشتر است. به تدریج با تزدیک شدن به رأس هرم ، میزان مورد نیاز بدن به غذاهای مختلف کمتر می شود برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت روزه داری و سلامت - 13 اسلاید

دانلود پاورپوینت روزه داری و سلامت - 13 اسلاید         روزه داریاگر با اصول درست تغذیه انجام شود، پس از پایان ماه مبارك باعث كاهش میزان كلسترول و چربی های خون، كاهش وزن، بهبود فشارخون، پاکسازی کبد و دستگاه گوارش وكاهش اضطراب و افسردگی خواهد شد، اما الگوی نادرست تغذیه در این ماه به دلیل زمان زیادی كه معده خالی از موادغذایی است می تواند مشكلات متعددی به علت گرسنگی و تشنگی و پس از آن پرخوری ایجاد كند. به عنوان مثال سوءهاضمه، س ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت نقش تغذیه در بیماران سرطانی - 28 اسلاید

دانلود پاورپوینت نقش تغذیه در بیماران سرطانی - 28 اسلاید         —چربیها: —تأمین انرژی، ویتامینهای محلول در چربی  و اسیدهای چرب ضروری —انتخاب اسیدهای چرب MUFA و PUFA به نسبت بیشتر و SFA و ترانس کمتر —MUFA: روغنهای گیاهی مثل زیتون، کانولا، بادام زمینی —PUFA: روغنهای گیاهی گلرنگ، آفتابگردان، ذرت، کتان و غذاهای دریایی —SFA: غذاهای حیوانی (گوشت، ماکیان، لبنیات)، روغنهای گیاهی نارگیل و پالم —چربیهای ترانس: هیدروژناسیون روغنهای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت تغذیه و دوپینگ - 68 اسلاید

دانلود پاورپوینت تغذیه و دوپینگ - 68 اسلاید       uتغذیه صحیح يعني خوردن و دریافت مقدار لازم و کافی از هر دسته مواد غذایی uتوجه به متفاوت بودن نیاز های تغذیه ای در افراد مختلف uعوامل موثر بر اين تفاوت ها: سن ، جنس ، میزان فعالیت فرد ، شرایط محیطی و سلامت یا بیماری uتعيين و تامين نیازهای تغذیه ای متناسب با شرايط فردي برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت غذا و بهداشت و محیط زیست - 60 اسلاید

دانلود پاورپوینت غذا و بهداشت و محیط زیست - 60 اسلاید       برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت افزودنیهای غذایی - 100 اسلاید

دانلود پاورپوینت افزودنیهای غذایی - 100 اسلاید       •اهداف مواد افزودنی:    - برای بهبود و یا حفظ ارزش غذایی - به منظور ارتقاء کیفیت  - برای کاهش اتلاف  - برای افزایش پذیرش مصرف کننده  - برای بهبود کیفیت نگهداری  - برای اینکه غذا به آسانی در دسترس باشد  - به منظور تسهیل در آماده سازی مواد غذایی برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت بهداشت مواد غذايي - 37 اسلاید

دانلود پاورپوینت بهداشت مواد غذايي - 37 اسلاید       بهداشت مواد غذايي كه يكي از شاخه هاي بهداشت مي باشد عبارت است از رعايت كليه اصولي كه بايد در توليد و نگهداري ، عرصه و فروش مواد غذايي مورد توجه قرار گيرد تا غذاي سالم با كيفيت مطلوب به دست آيد برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت مبانی رژيم درماني در بيماريهاي كليه - 66 اسلاید

دانلود پاورپوینت مبانی رژيم درماني در بيماريهاي كليه - 66 اسلاید       بيماري مزمن كليه Chronic Kidney Disease (CKD) كه به آن نارسايي مزمن كليه Chronic Renal Failure (CRF) نيز مي گويند بيماري است كه در اثر تخريب پيش رونده و برگشت ناپذير تعداد و عملكرد نفرونها توسط عوامل مختلف ايجاد مي گردد.   مهمترين عوامل نارسايي مزمن كليه به ترتيب عبارتند از: - ديابت - فشار خون - گلومرولونفريت - كليه پلي كيستيك (Polycystic Kidney Disease) برای دانل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت بهداشت مواد غذايي - 72 اسلاید

دانلود پاورپوینت بهداشت مواد غذايي - 72 اسلاید       حرارات زياد ( بالاتراز 65 درجه باعث از بين رفتن ميكروبها  آنزيم ها مي شود . اگر ميكروبهاي موجود در مواد غذايي را با حرارت دادن از بين ببريم و از ورود ميكروبهاي جديد به آن جلوگيري كنيم مي توانيم ماده غذايي حرارت ديده را به مدت طولاني تري نگهداري كنيم زيرا ميكروبها و آنزيم ها در حرارتهاي متفاوتي غير فعال و يا از بين مي رود . ميكروبهاي اسپوردار يا هاگ مقاومت زيادي حتي در مقا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت آشنایی با افزودنیهای غذایی - 44 اسلاید

دانلود پاورپوینت  آشنایی با افزودنیهای غذایی - 44 اسلاید       •عموماً عطر و طعم نداشته، سبب افزایش طعم می شوند. •منوسدیم گلوتامات (MSG) از معروف ترین آن‌هاست. •دارای طعم مطبوع و تا حدی شیرین-نمکی است. •می تواند در افراد ایجاد حساسیت نمایند. •موجب نوعی خواب آلودگی موقت می گردد. دردهای شکمی و سفت شدن مفاصل از دیگر عوارض آن است برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت هرم غذایی - 32 اسلاید

دانلود پاورپوینت هرم غذایی - 32 اسلاید       •یکی از بهترین راهها برای اطمینان از تامین نیازهای تغذیه ای ، آشنایی با هرم غذایی کشور  و استفاده روزانه از پنج  گروه اصلی غذایی با رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه می باشد. •تعادل به معنی مصرف مقادیر توصیه شده از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن. تنوع یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی كه در 5 گروه اصلی غذایی قرار گرفته اند برای دانلود کل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان
تعداد صفحه(2):